Hirdetés

Kiderült, mikor jönnek a DirectX 12-es játékok

|

A DirectX 12 még csak bontogatja szárnyait, a Microsoft szerint lehetséges, hogy olyan sokat nem is kell majd várnunk arra, hogy játékokban is fusson.

Hirdetés

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Microsoft most nagyon belehúzott az információk szivárogtatásával, többek között már tudjuk a nyáron érkező Windows 10 hardverkövetelményeit is, ám most kiderült, mikor láthatjuk a DirectX 12 új lehetőségeit működés közben a játékokban.

Úgy tűnik, hogy olyan sokat nem is kell várunk, mert Phil Spencer legutóbbi Twitter aktivitásából egyértelműen kiderül, hogy a Microsoft szeretné látni az év végéig a DirectX 12 működését néhány játékban is. Azt ugyan nem tudjuk, hogy Phil vajon az Xbox One vagy PC platformra célzott-e, de valószínűbbnek tartjuk, hogy az utóbbira fognak előbb debütálni a nyáron érkező API újdonságai.

A DirectX 12 nyáron érkezik a Windows 10 mellett, a Windows 7 pedig már nem támogatott operációs rendszer a nagy rohanásban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)