Hirdetés

Microsoft Edge - ez lesz az Internet Explorer utódja

|

A Spartan megkapta végleges nevét: a Microsoft Edge örökre eltörli az Internet Explorert, és új funkcióival könnyedén felzárkózhat a Firefox és a Chrome mellé.

Hirdetés

Pár hónapja mutatkozott be először a Spartan, avagy a böngésző, ami a Windows 10-zel együtt érkezik, és pár éven belül teljesen leváltja az Internet Explorert.

A dizájnos, gyors, a Satya Nadella-féle, egyre szimpatikusabb Microsoft legjobb tulajdonságait magával hozó böngésző új neve: Microsoft Edge. Leginkább más böngészők jól bejáratott funkcióiból építkezik, a Safaritól például a Reading Listet vette át, de a Cortana és a Bing mély integrációja, az alapvető gyorsaság, a letisztult és látszólag tényleg átgondolt kezelőfelület teszi igazán kényelmesen használhatóvá (nem tudom, a rajzolást hányan fogják használni). Az egyik legjobb dolog, hogy a Firefoxhoz és Chrome-hoz készült kiegészítőket – a Microsoft ígérete szerint – a fejlesztők pár sornyi kód átírásával vihetik át az Edge-be. Nézzétek meg az alábbi, főbb funkciókat bemutató videót, ha újabb részletek jönnek, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)