Hirdetés

Microsoft-ellencsapás a PS3-ra?!

|

A Microsoft nem adja meg magát. Az Xbox-os részleg európai kirendeltségétől Richard Teversham nyilatkozott, aki elmondta, hogy bár közeleg a Sony PlayStation 3-mának és a Nintendo Wii konzoljának megjelenése, a Microsoft feladata, hogy továbbra is fenntartsa az Xbox 360 iránti érdeklődést. Pontos információkat nem közölt Teversham, mert elmondása szerint a meglepetés erejével akarják majd eszközölni a frissítéseket. A pletykák arról szólnak, hogy speciális X360 kiadások jelennek majd meg, amelyek több játékot is tartalmaznak. Teversham egyébként a két nagy ellenfélről is szólt: véleménye szerint sem a Sony, sem a Nintendo nem tudja 2006-ban piacra dobni legújabb konzolját.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)