Hirdetés

A Microsoft elnézést kér a Vista kapcsán

|

Ritkán lehet ezen kapni a szoftveróriást, nemrég mégis ezt tették. A bocsánatkérés oka a Vista Ultimate nem kevéssé marketingezett extra szolgáltatásainak elmaradása.

Hirdetés

Komoly érv(nek lett szánva) ugyanis a Windows Vista Ultimate mellett az olyan extra szolgáltatások léte, mint a bővített nyelvtámogatás, a BitLocker Drive Preparation, exkluzív Texas Hold ’Em póker, stb. Ebből ugyan négy-öt megvalósult, de egyrészt valahogy elmaradt a beígért folyamatos fejlesztés és az extrák sorának bővítése, másrészt olyan, már-már nevetséges és haszontalan fícsörökkel szúrt… dolgokat adtak ki, mint a Dreamscene, ami arra hivatott, hogy videót játsszon le az asztalon statikus háttérkép, vagy egyszerű gif animáció helyett. Sokan valahogy nem igazán erre gondoltak, amikor több száz dollárt kiadtak az Ultimate változatért… Ezek után Barry Goffe hivatalosan elnézést is kért a megváratott felhasználóktól, nyár végére ígérte az elmaradt fejlesztéseket, és a „magas minőségi elvárások miatti finomhangolások elhúzódásá”-val magyarázta mindezt. Becsületükre legyen mondva, hogy ezentúl a frissítések formájában érkező bővítéseket rendszeresen szállítják majd - ahogy ez egy ilyen méretű cégtől el is várható. Ezen extrák mibenlétéről Barry nem árult el részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)