Hirdetés

Microsoft Flight Simulator 2020 - minden eddiginél nagyobb részletességet ígérnek a fejlesztők

|

Nem kizárt, hogy egy forradalmi jelentőségű játékkal készül a Microsoft.

Hirdetés

Óriási részletességű világgal és földrajzzal készülnek a Microsoft Flight Simulator fejlesztői, amit egy fejlesztői videóban is megcsodálhatunk. Azok, akiknek megjött a kedve egy kis repüléshez, még jelentkezhetnek a játék alpha tesztjére.

Hirdetés

A nagy múltú Microsoft Flight Simulator játékok fejlesztői egy különleges videósorozattal készültek azoknak, akik jelentkeztek a játék Insider Programjába - ennek a szériának az első epizódját töltötte most fel egy YouTube felhasználó. A 10 perces anyagban azt mutatja be a játék egyik vezetőfejlesztője, Lionel Fuentes, hogy milyen kihívásai vannak egy olyan részletességű világ leprogramozásának, mint amit a Microsoft szimulátorában fogunk látni. Nem köntörfalazunk, ha minden igaz, akkor az egész bolygót berepülhetjük.

A videó többek között megmutatja, hogy a gigászi méretű világban a Mount Everest hófödte hegycsúcsaitól számunkra is testközelből ismerős helyekig, akár a saját házunkig is elrepülhetünk. Ehhez a teljesítményhez durván minden, azaz 2 millió város, 45 ezer repülőtér, továbbá a bolygón lévő összes autóút és hegylánc lemodellezésére volt szükség - mindezt az arányok valósághű megtartásával vitték véghez. A gyakorlatban ez 2 petabyte-nyi adatot jelent, ami tényleg egy forradalmi részletességű játékvilágot sejtet.

Ha megjött a kedvetek virtuális pilótának állni, akkor még nagyjából jövőhétig, az alpha időszak első fázisának startjáig jelentkezhettek a tesztelésre, ami október 17-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)