Hirdetés

Újabb gyönyörű képeken a Microsoft Flight Simulator

|

Ugyan még csak egy alfa buildből kikerült képcsomagról van szó, az már most látszik, hogy a gépeink és a szárnyaik alatt elterülő világ gyönyörűen fognak kinézni.

Hirdetés

Nem tudni még, mikor vethetjük bele magunkat a Microsoft repülőszimulátorába, de vannak olyan szerencsések, akik már az alfát piszkálgatják. A képek és videók alapján tényleg úgy néz ki, mint egy következő generációs szimulátor, köszönhetően az elképesztő részletességgel kidolgozott gépeknek és a tájaknak. A felhők, a víz és a fények kidolgozottsága már-már a fotórealisztikusság határait súrolja.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulatorban berepülhetjük az egész világot, leszállhatunk szinte bármely reptérre. A látványt egyébként egy napszakváltozás és időjárási körülmények is feldobják majd, bár a pilóták munkája nem lesz egyszerű a szélsőséges helyzetekben.

A játék még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de már nagyon jól esne a lelkünknek, ha játszhatnánk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)