Hirdetés

Microsoft Flight Simulator és The Ascent - ezzel játszunk a hétvégén

|

Végre érkezett pár izgalmas új játék, így nem lesz nehéz elfoglalni magunkat.

Hirdetés

Ahogy egy hete, úgy most is két részre szakad a szerkesztőség, nem mintha bármikor másképp lenne a nyári szabadságolások idején. Aki csak teheti, vízparton igyekszik átvészelni a hőséget, és feltölteni azokat a bizonyos akkumulátorokat, amelyek nélkül sokkal nehezebb lenne végigdolgozni az utána következő hónapokat. Persze a fák koronájának enyhet adó árnyékában is előkerülnek játékra alkalmas masinák (jellemzően a Switch a nyerő a mobilokkal szemben, de majd ez változhat a Steam Deck megjelenésével)

A többiek leginkább a Game Pass katalógusát böngészik át, van is miből válogatni, hiszen az utóbbi napokban sok más játék mellett bekerült a Microsoft Flight Simulator és a The Ascent is.

Hirdetés

mazur - Szinte csak a tévét használom, ha Nintendo Switchcsel játszok (ahogy a többi konzol esetében is), de mivel épp indulunk a Balatonhoz, a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-t már a parton tervezem befejezni, jól belángosozva, a füredi fák árnyékában, ügyelve, hogy még véletlenül se rúgja fel a sörömet valamelyik gyerek, mert akkor apa ideges lesz.

HP - Van pár új Game Pass cím, amit érdemes lenne megpörgetni, de egyelőre a Modern Warfare Shipment képes csak lekötni, a nyári punnyadtság teljesen bezárta a világom. Na jó, talán még egy kis Mass Effect belefér a tikkadt hétvégébe, de ajánlhatnátok valami könnyed címet még szellemi fáradtsághoz.

Paca - Szombaton még társasozás, Mario Golf, Nyugat + Zombik, aztán vasárnap hozzájárulok a világ jobbá tételéhez azzal, hogy megragadom a GSO gyeplőjét.

Csirke - Csak rá kéne nézni a The Ascentre, ha már Game Passben vágják az emberhez. De szívem szerint átaludnám az egész hétvégét. Elképesztő, mennyi mindent kell intézni egy házvásárlás kapcsán, főleg azután, hogy konkrétan megvetted a házat. Pedig eddig még az iparosokkal is szerencsém volt, cukipók mind. 

Zs - Nemrég beleugrottam a Monster Hunter Stories 2-be, de az első 10 óra alapján még nem sikerült eldöntenem, hogy lesz-e kedvem további 600 000 alkalommal ismételgetni a nagy vonalakban ugyanolyan harcokat a végső összecsapásig, plusz a szörnyek kikeltésénél használt gacha mechanizmusért sem könnyű rajonganom. A héten viszont megjelent a Game Passben a The Ascent, úgyhogy szerintem pihentetem is a dolgot. 

Gucs - Több játék is előkerülhet a hétvégén, de mivel nem szeretnék most felsorolni féltucat címet, így inkább csak a Resident Evil Village-et emelném ki. A falusi, kastélyos, igencsak fantasy hangulatot árasztó környezet miatt Ethan Winters új kalandja egyelőre nem tűnik annyira ijesztőnek, mint az, amikor Bakeréknél járt, de azért volt olyan csúfság, aminek megjelenése remek kis jumpscare-t eredményezett. Úgy rémlik, meglepően gyorsan el is sült a shotgun, miután előkerült a szóban forgó ellenlábas, ami így bizony nem örülhetett túl sokáig annak, hogy rám hozta a frászt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szabi - Még kiélvezem a napsütést a Velencei-tó mellett a hétvégén, de nem kizárt, hogy ha fotontúladagolást kapok, akkor a a Darkest Dungeon ocsmány tárnáiban folytatom a kalandozásomat kúra gyanánt. Emellett közeledik egy D&D partim is, tehát a Switch és Dungeon Master Guide komolyan rivalizálnak a figyelmemért. Nehéz az élet, na. 

Tonight - Az elmúlt néhány hétvégém szinte teljes egészében az új lakás berendezésével telt és ez többnyire most sem lesz másképp, de amikor épp nem IKEA bútorokat szerelek össze, akkor valószínűleg az Assassin's Creed Odyssey és a Final Fantasy VII Remake pörög felváltva. Kénytelen vagyok váltogatni őket, mert mindkettő annyira masszív játék, hogy teljesen kiégnék, ha egyhuzamban próbálnám letudni az egészet.

Szada - Minecraft Dungeons pörög az Xbox Game Passon keresztül, mert ez jött be a legjobban azok közül, amiket közösen lehet játszani, és mivel az unokaöcsém nálam nyaral a hétvégén, ezért ez fontos szempont.

- A hétvégét és a jövő hét nagy részét is a Balaton mellett töltöm, úgyhogy a játék most kimarad, ha viszont mégis időmilliomosnak érezném magam, az a terv, hogy belenézek a Witcher: Monster Slayerbe. De inkább számítok strandolásra, egy kis társasozásra, és arra, hogy elolvasom az Annihilation végét.

Chava - Reményeim szerint könnyes búcsút veszek végre Stealtowntól (és a Wasteland 3-tól is a második kiegészítő megjelenéséig), majd bemászok egy pilótafülképbe, hogy megnézzem a magasból is a házunkat, mint valószínűleg mindenki, akinek sikerül felszállnia a Microsoft Flight Simulatorban. Ezt követően pedig felgyűröm az ingujjamat, és nekimegyek a The Ascentnek (ha épp ráér valaki a haverok között, akkor társaságban, ellenkező esetben egyedül).

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)