Hirdetés

Hogyan lesz a Microsoft Flight Simulator multiplayer játék?

|

A Microsoft Flight Simulatior legújabb videojából megtudhatjuk, hogy milyen izgalmas ötletekkel teszi majd még életszerűbbé a szimulációt a fejlesztőcsapat. Például a valódi légiforgalom szimulációjával.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a legújabb Microsoft Flight Simulator fejlesztéséért felelős Asobo nagyon alapos munkát szeretne végezni, viszont a srácok legújabb fejlesztői naplója alapján már teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb csapat kezébe került a feladat.

Hirdetés

Sebastian Wlock, as Asobo igazgatója egy új videóban beszél a játékról, melynek ezúttal a multiplayer jellemzői kerültek a középpontba. A rendszer alapvetően elég egyszerű: mindenki egy nagy világot oszt meg egymással és szűrőkkel tudjuk kiválasztani, hogy kikkel akarunk együtt játszani. Ha a "Live Players" lehetőséget választjuk, akkor a játék a valós légiforgalmat és időjárást fogja nekünk szimulálni illetve be kell tartanunk a repülésre vonatkozó szabályokat.

Ha egy kicsit kötetlenebb formában szeretnénk repülni, akkor az "All Players" szűrőt használva már mi választhatjuk ki az időjárási viszonyokat is és nem kell attól tartanunk, hogy más játékosok kritizálják a vezetési stílusunkat. Az sem baj, ha valaki nem akar minden játékossal osztozkodni, mert privát csoportokat létrehozva akár a haverjainkkal is együtt repülhetünk, ekkor már tényleg azt csinálunk, amit csak akarunk. 

Ahogy az lenni szokott egy adag új kép is napvilágot látott, hogy legyen miben gyönyörködnünk, miközben emésztgetjük a hallottakat:

A Microsoft Flight Simulator megjelenés október 24-én várható PC-re és Xbox One-ra (illetve a következő generációs Xboxra is majd). Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)