Hirdetés

A világ összes repülőtere benne lesz a Microsoft Flight Simulatorban

|

Ezek között pedig rengeteg olyat is találunk, amelyeket egyenként, alaposan kidolgoznak a fejlesztők.

Hirdetés

Még odébb van a Microsoft Flight Simulator megjelenése, de azt szinte már most borítékolhatjuk, hogy a látványra nem lesz panasz, és lélegzetelállító helyszíneken ámulhatunk majd repülőgépünk pilótafülkéjéből. Az Asobo Studio munkatársai pedig az egyes utak közötti állomásokként szolgáló repterekre is nagy gondot fordítanak.

Hirdetés

Friss fejlesztői videóval jelentkezett a csapat, amiben Sven Mestas, a vezető játékdizájner megosztott velünk néhány tudnivalót a játékban megtalálható repülőterekről. Elég komoly vállalásnak tűnik, de a tervek szerint a Föld összes légi kikötője megtalálható lesz a játékban, ráadásul ezek közül 37 ezret manuálisan alakítanak ki úgy, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak a valódi másukra. Sőt, a 80 legnagyobb forgalmú repülőteret még aprólékosabban kidolgozzák, és akad majd néhány olyan ikonikus helyszín is, amelyeknél már nagyítóval kell keresnünk az eltéréseket az eredetikhez képest.

Mindezek létrehozásához a Microsoft Flight Simulator X adatbázisát használták fel a fejlesztők, de a repülőterekről készült műholdképek is óriási segítséget nyújtottak.

Ti várjátok már a Microsoft Flight Simulator megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)