Hirdetés

Microsoft Flight Simulator - hamisítatlan szimulátorélménnyel és modtámogatással érkezik

|

A Microsoft megosztott egy-két új információt a készülő játékáról, aminek kapcsán nagy tervei vannak a srácoknak.

Hirdetés

Valószínűleg világszerte millióknak esett le az álluk, amikor az Xbox idei E3-as konferenciáján bemutatkozott az elképesztően gyönyörű Microsoft Flight Simulator. Persze a játék nemcsak külalakban nyújt majd maradandót, hanem a játékmenet is eléggé rendben lesz.

Hirdetés

Felkerült a játék hivatalos oldalára néhány fontosabb tudnivaló, így megtudtuk például, hogy a Microsoft nagy hangsúlyt fektet a játék szimulátorosságára. Ez feltehetően azt jelenti, hogy egészen élethű kalandokban lehet részünk, aminek nyilván nagyon örülni fognak majd a műfaj rajongói. A Microsoft Flight Simulatort alapvetően PC-re tervezik, de számolnak multiplatform támogatással, így Xbox One-on sem lesz vele gond.

Jó hír még, hogy a játék támogatja majd a modokat, szóval a kreatívabb rajongók itt is bevethetik majd tehetségüket, vagy akár kreativitásukat is Egyébként a tervek szerint a billentyűzet-egér páros és a kontrollerrel mellett az ilyesféle szimulátorokhoz kitalált különleges irányítóval és pedálokkal is terelgethetjük majd a repülőgépeket, szóval mindenki kiválaszthatja a számára legkényelmesebb megoldást. Szeretnék, ha senki nem maradna ki az élményből, és ezért mindent megtesznek.

A fejlesztők kihangsúlyozták, hogy a játékosokat is be szeretnék vonni a fejlesztésbe, így az Insider Program tagjai első kézből értesülhetnek a projektre vonatkozó friss információkról, és természetesen a visszajelzéseket is szívesen fogadja a Microsoft.

Ti várjátok már a Microsoft Flight Simulatort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)