Hirdetés

Microsoft Flight Simulator - már augusztusban jelentkezhetünk az első tesztelésre

|

A regisztráció mellett pedig egy csomó részletet is megtudhatunk majd a a játékról következő hónapban.

Hirdetés

Valószínűleg nem csak a műfaj kedvelői várják már, hogy belenézhessenek a Microsoft repülőszimulátorába, mivel eléggé látványosnak ígérkezik a játék. Ezért is jó hír, hogy a jelek szerint hamarosan már be is csücsülhetünk egy virtuális gép pilótafülkéjébe.

Hirdetés

Érdemes lehet beregisztrálni a Microsoft Flight Simulator Insider Programjába, hiszen nemsokára egy csomó érdekességet kapnak a tagok. A stúdió ugyanis augusztus elején megmutatja nekik a fejlesztési roadmapet, betekintést nyújt a játékba, és még az első tesztidőszakról is elárul egy-két tudnivalót. Az Insider Program-tagok már augusztus elején jelentkezhetnek a mókára, a hónap végén pedig mindenki számára megnyílik a regisztráció.

Szeptemberben pedig azt is el fogja árulni a Microsoft, hogyan tervezi bevonni a közösséget a fejlesztésbe. Addig is látogassatok el ide, ha be szeretnétek szállni az Insider Programba.

Ti részt vennétek a Microsoft Flight Simulator tesztelésén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)