Hirdetés

Nézed a Microsoft Flight Simulator új előzetesét, és nem hiszed el, hogy ilyet lehet

|

Az X019-en bemutatott új videótól megint leolvadtunk egy kicsit.

Hirdetés

Mielőtt 2008-ban bekerültem a GameStar vérkeringésébe, pilóta akartam lenni, úgyhogy nézzétek el nekem, hogy egy kicsit az indokoltnál lelkesebben tapsolok, ha repülőt látok, de nem mondhatjátok, hogy ez az új Microsoft Flight Simulator nem lesz valami csodálatos.

Hirdetés

Újabb trailer jött, 4K-ban, 60 fps-sel nézhetjük meg, ahogy varázslatos gépek szántják az eget, gyönyörűen van kirajzolva a talaj, a hegyek, a felhők, és minden. Azonnal le szeretnék repülni egy 12 órás, interkontinentális útvonalat valós időben. 

PC-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenik majd valamikor jövőre, és mint a Microsoft minden játéka, ez is elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetői számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)