Hirdetés

Ezek a képek tényleg egy játékból készültek?

|

Ha egy valódi repülőről készült képről és a Microsoft Flight Simulatorból származó screenshotról kéne eldöntenünk, hogy melyik az igazi, akkor bizony nagy bajban lennénk. Van pár új darabunk, háttérképnek is csodálatosak!

Hirdetés

Múlt héten már kaptunk egy előzetest a Microsoft Flight Simulátorról, és nem győztünk csodálkozni, hogy egy játék tényleg nézhet ki ennyire jól. A fejlesztők nem hagynak minket kétségek között, ugyanis most kiadtak egy rakás screenshotot, melyek ismét remekül mutatják a játék lélegzetelállító részletességét. Mivel a GameStar írói között valódi pilóta is található, gondolhatjátok milyen szinten várja a játékot...

Hirdetés

Valamikor 2020-ban próbálhatjuk majd ki a Microsoft repülőszimulátorát, melyről végre elmondhatjuk, hogy kihasználja majd az Xbox One X-ben rejlő lehetőségeket. Egyelőre minden afelé mutat, hogy a generáció egyik legszebb játékához lesz szerencsénk, melyről ti magatok is meggyőződhettek, ha végigpörgetitek az alábbi galériát:

Persze ebben a műfajban nem csak a látvány a fontos, hanem hogy a gépek mennyire adják vissza a valóságos repülésélményt. Ebben a videóban Sebastian Wloch, a stúdió vezetője beszél arról, hogy hogyan modellezték le a repülők aerodinamikáját:

Ha tényleg sikerül megvalósítani ezt a lenyűgöző látványvilágot, akkor van rá esély, hogy a játék olyanokat is elcsábít, akik egyébként nem rajongói a szimulátorok műfajának. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)