Hirdetés

Akarsz ismét valami nagyon szépet látni?

|

Érkezett egy csomó új screenshot a Microsoft Flight Simulator alfájából, amik alapján bizony továbbra is nagyon jól néz ki a szimulátor.

Hirdetés

Számos képen láthattuk már, hogy mennyire lenyügöző látványvilága lesz a PC-re és Xbox One-ra megjelenő Microsoft Flight Simulatornak, amit egyébként jó néhány szerencsés játékos már ki is próbálhatott. A tesztelők egy része  screenshotok formájában osztja meg velünk a virtuális repülés élményét.

Hirdetés

Ezúttal összesen tizenhét vadonatúj képen láthatjuk a Microsoft Flight Simulatort, amelyeket a rajongók készítettek, és elég jól bemutatják, mennyire ütős hangulata van a játéknak. A nemrég érkezett anyagokon megcsodálhatjuk a különböző gépeket kívülről-belülről, és természetesen az igencsak látványos tájakra is vethetünk egy pillantást.

Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen lesz a játék, feltétlenül nézzétek meg az alábbi galériát!

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)