Hirdetés

Microsoft Flight Simulator X: Acceleration megjelenés

|

A Microsoft egyik legrégebbi sorozata az idő vasfogával dacolva újra és újra kiszolgálja a repülés szerelmeseit.

Hirdetés

Ki emlékszik még a Flight Unlimited, a Pro Pilot, vagy a Fly sorozatokra? Gondolom, a tizenévesek még csak nem is hallottak ezekről az egykoron sikeres játékokról, melyek a polgári repülést állították középpontba. Ha mindig is ki szeretted volna próbálni, milyen érzés egy Cessna-val viharba keveredni, vagy egy Boeing 747-essel átszelni valósidőben az Atlanti óceánt, nos akkor a fent említett játékok valamelyike a nyerő. Ugyanez elmondható a Microsoft sorozatára is, mely a többi címmel ellentétben még ma is él, sőt mitöbb, virul. Az Acceleration címre hallgató expanzió, mely az alapjátékhoz hasonlóan a DX10 egyik reklámcíme, a sugárhajtású gépeket helyezi előtérbe. Igen, még vadászgépeket is ki lehet próbálni.

Az immáron hivatalos információk szerint három nappal az amerikai premier után, október 26-tól Európa szerte kapható lesz.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)