Hirdetés

Microsoft Flight Simulator X - jövő héten a Steamre költözik

|

A Train Simulator fejlesztőcsapatának jóvoltából a Steamre vándorol a Microsoft Flight Simulator X.

Hirdetés

A Microsoft Game Studios berkeiben 2006-ban megjelent Microsoft Flight Simulator X végre-valahára a Valve közkedvelt rendszerében is elérhető lesz a közeljövőben, köszönhetően a Train Simulator fejlesztőcsapatának, a Dovetail Games-nek.

Közel tíz évvel a Microsoft Flight Simulator X megjelenése után a jövő hét folyamán jön a repülőszimulátor Steamre szánt kiadása, amely 20 repülőgéppel, 80 küldetéssel és több mint 24 ezer repülőtérrel próbálja levenni majd a lábáról a műfaj szerelmeseit. Természetesen nem marad ki a multiplayer sem, amihez már egyáltalán nem szükséges a GameSpy telepítése, hiszen a szolgáltatás időközben megszűnt. Az új kiadás immáron támogatni fogja a Windows 8.1-et is. 

A frissített Microsoft Flight Simulator X-et egészen pontosan december 18-tól adhatjuk hozzá a Steames gyűjteményünkhöz. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)