Hirdetés

Kedves Microsoft, ezért nem jó ötlet egy buliból élőben streamelni

|

A Microsoft a Mixert és a Forza Motorsport 7-et népszerűsítette volna egy élő közvetítéssel, amihez a buliból válogatták össze a játékosokat. Mostanra már ők is bánják a dolgot.

Hirdetés

A Microsoft a Comic-Con záróbulijáról streamelt egy hatalmasat Mixeren, ahol egész este pörgött a Forza Motorsport 7. A srácok úgy gondolták, jó ötlet lesz a buli résztvevői közül beültetni néhányat, hiszen elvégre mégiscsak szakmabeliekről van szó, mi baj történhet?

A két műsorvezető, Larry Hryb és a Star Wars Battlefront II főszerepét játszó Janina Gavankar aztán hamar rájöttek, hogy nem véletlenül bünteti a törvény az ittas vezetést. Szerencsére a virtuális pályán olyan nagy kárt nem tudtak csinálni a versenyzők, de ez elsősorban annak köszönhető, hogy sokszor a gázt se találták.

Az utolsó pillanatban szerencsére beesett a Stranger Things egyik gyerekszínésze, Caleb McLaughlin és megmentette a bulit (meg a kollégák becsületét).

Nem volt annyira gáz, mint a Battlefield 1-es EA Play, de egy ideig emlékezni fogunk rá, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)