Hirdetés

A Microsoft gyermekei...

|

A szoftveróriás Microsoft az idei IGF-fen (International Games Festival) elárulta, hogy mely reményteli alkotásokat dobja piacra a "közeljövőben" (PC-re). A lenti listában mindegyikről olvashattok egy rövid ízelítőt, és képeket is találhattok ezekről (ha a nevükre kattintasz, továbbjuthatsz a honlapjukra): Age of Mythology: Az Ensemble Studios sokak által várt stratégiai folytatása, teljesen új grafikus motorral és lehetőségekkel. Várható megjelenése: 2002 ősz. Acheron's Call 2: A Microsoft sem maradhat ki az online játékok kiadói közül. Az AC2, az osztott nézeteket kapott szerepjáték folytatása, mellyel csak internet keresztül nyomulhattok majd (még nem lehet tudni, hogy mikor). Combat Flight Simulator 3: A díjnyertes sorozat következő epizódja. A játék a Második Világháború légi csatáiba kalauzol el minket. Várható megjelenése: 2002 nyara. Dungeon Siege: Akciódús, igen pergős szerepjáték, a Gas Powered Games gondozásában. A magazinunk következő számában részletes bemutatót olvashatsz erről. Még tavasszal a boltok polcaira kerül. Freelancer: Ebben a 3D-s űr szimulátor játékban az egész galaxist bejárhatjuk, különféle küldetéseknek eleget téve. Menet közben fejleszthetjük hajónkat, hogy sokkal "ütősebbek" legyünk...Év vége felé próbálhatjuk majd ki. Impossible Creatures: Korábban Sigma néven debütált 3D-s stratégia, ahol egységeidet te magad állítod elő különféle állatokból és a rendelkezésre álló génmanipulációs eljárásokkal. Erre már nyáron sor kerülhet. Links 2003: A golf rajongók örülhetnek, hiszen közeleg a legújabb Links, melyben a legújabb pályák és az aktuális éves eredmények, helyezések mind "átírhatóak". Valamikor 2002 őszén jelenik majd meg. Mech Paks: A MechWarrior rajongók se csüggedjenek, hiszen már készülnek is a legújabb kiegészítések. Az Inner Sphere és a Clan Mechs néhány héten belül meg is jelenhet, rengeteg extra lehetőséget adva a játékosoknak. Rise of Nations: Egy csipenyi Age of Empires, némi Civilization és kész is a Rise of Nations. Ebben a harcokban teli stratégiában a kőkortól, napjaink technológiai újításaig eljutunk, és az éppen kornak megfelelő kihívások elé nezünk majd. Még legalább egy évet várnunk kell rá. Zoo Tycoon: Dinosaur Digs: Néhány napja már olvashattatok nálunk erről az alkotásról. Ez a már régebben megjelent állatkert szimulátor kiegészítő lemeze, melyben már dinoszauruszokat is telepíthetünk...a látogatók legnagyobb örömére.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)