Hirdetés

Halo Infinite - nem lesznek fizetős lootboxok

|

Csak egy álláshirdetés kellett hozzá, hogy a Halo rajongók azonnal találgatni kezdjenek, de a fejlesztők hamar reagáltak a felmerült aggályokra.

Hirdetés

Mostanra már valószínűleg nem igazán kell ecsetelni, hogy milyen reakciókat vált ki a játékosokból a loot boxok gondolata, legalábbis ami a fizetős dobozokat illeti. Manapság már minden online játék esetében felmerül a kérdés, ez alól pedig a Halo Infinite sem lehet kivétel.

Hirdetés

A Microsoft még nyáron töltött fel egy álláshirdetést, melyben egy online élményekért felelős design directort keresnek, aki azért felel majd, hogy a játékosok újra és újra visszatérjenek majd a Halo világába.

A hirdetés elvárásként tünteti fel az online szolgáltatásokban és a mikrotranzakciós rendszerekben való jártasságot, amelyből a rajongók rögtön arra következtettek, hogy a Halo Infinite egy elsősorban online játék lesz, hasonlóan a Destiny-hez. Értelemszerűen emiatt sokan aggódni kezdtek, hogy a fizetős loot boxok is kilátásba kerültek, de a játék fejlesztői igyekeztek azonnal eloszlatni a tévhiteket:

Chris Lee, a stúdió vezetője a Twitteren egy rajongónak erősítette meg, hogy a játékban nem lesznek fizetős loot boxok. Persze ettől függetlenül még előfordulhat, hogy valami hasonló mechanizmus megtalálható lesz majd a játékban.

Magáról a játékról persze továbbra sem tudni szinte semmit, szóval igazából ezen a ponton még valószínűleg nincs sok értelme a találgatásnak vagy a pesszimizmusnak, egyelőre inkább reménykedjünk, hogy a srácok egy ütős játékot tesznek majd lesz az asztalra, amihez tényleg van miért újra visszatérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)