Hirdetés

Nagy bejelentésre készül a Microsoft, PC-re jöhet a Halo: The Master Chief Collection

|

Egyelőre még semmi sem biztos, de azt már tudjuk, hogy lesznek valamilyen hírek a gyűjteménnyel kapcsolatban.

Hirdetés

Jövő hét kedden jön a következő Inside Xbox előadás, amire a Microsoft valami izgalmas Halo: The Master Chief Collection bejelentéssel készül. Meglepődnénk, ha csak egy patch note-ról és az Xbox Game Passbe költözésről lenne szó.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban többször is előkerült pletykaszinten a gyűjtemény PC-s változatának portolása. A microsoftos körökben jártas Brad Sams korábban már utalt rá, hogy a Master Chief Collection PC-s fejlesztése gyakorlatilag egy nyílt titok. A játék bejelentését elvileg egyszer már el is kellett tolni, hogy az ne szenvedjen olyan hibáktól, mint amilyenekkel az Xbox One-on küzdött.

A Halo: The Master Chief Collection egyébként tartalmazza a Halo 1 és 2 felújított kiadásait, a Halo 3 és 4 alapverzióit, illetve a Halo 3: ODST kampányát. Tökéletes csomag lenne ez a Halo Inifnite felvezetéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)