Hirdetés

Microsoft HoloLens - mától előrendelhető, jött egy új videó is

|

A fejlesztők a mai naptól fogva adhatnak le rendelést a 3000 dolláros Microsoft HoloLens szemüvegre, ami egy hónap múlva már náluk is lehet.

Hirdetés

3000 dollár, azaz több mint 830 ezer forint az ára a HoloLens fejlesztői készletének. A fogyasztói változat addig nem fog megjelenni, amig a Microsoft nem érzi úgy, hogy elérkezett az idő, így lehet, hogy pár évet várnunk kell, míg megvásárolhatjuk az akkor már egyébként várhatóan jóval olcsóbb eszközt.

A fejlesztők mától adhatnak le előrendelést, az első darabok pedig március 30-án érkeznek meg hozzájuk. A csomag része három demó, a Fragments, a RoboRaid és a Young Conker is, melyek közül az utolsót az alábbi, most megjelent videón nézhetitek meg. Az Asobo Studios által készített minijátékban a játékmenet a környezet függvényében is változik, más élményt kapunk, ha a nappaliban ülünk, és mást, ha a konyhában viseljük a HoloLenst.

A Fragments szintén az Asobo Studios munkája, egy krimi, amiben az események helyszíne az a szoba, melyben tartózkodunk. Miután lescannelte, úgy jeleníti meg a benne lévő elemeket, mintha azok a valóságban is ott lennének. A RoboRaid pedig egy FPS, melyben földönkívüliek mászkálnak a falakon. 

A fejlesztői készlethez a Skype egy továbbfejlesztett verziója, valamint a HoloLenses alkalmazások készítéséhez szükséges prgoramok is járnak. Bár idén a VR lesz a sláger, kíváncsiak vagyunk, mit tudnak kihozni az AR-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)