Hirdetés

Microsoft Hololens - ezt is tudja majd a csodaszemüveg (videó)

|

A Microsoft HoloLens alapja sem fekete mágia, az eszköz nagyon okosan kialakított hardveres komponensek összessége lesz. Most erről mesél egy videóban a Microsoft, illetve megnézhetjük, mire tudjuk majd használni.

Hirdetés

A HoloLens kapcsán akadnak kétkedők, viszont a Microsoft tartja magát ahhoz, hogy tudja hozni, amit az eszköz bejelentésekor ígért. Most egy videón megmutattak pár dolgot arról, hogyan is néz ki az eszköz, és az egyes részletek hogyan segítik a tökéletes holografikus élmény létrehozását.

A legfontosabb probléma, amit meg kell oldania a Microsoftnak, az eszköz mobilitásából ered: a megjelenített tartalmakat folyamatosan ahhoz kell igazítani, hol a fejünk, illetve merre és hogyan mozdul. Ennek érdekében rengeteg szenzor került beépítésre, és abban, hogy az innen érkező adatokat energiatakarékosan tudják feldolgozni, sokat segít a Windows 10.

Az kérdéses, hogy a beígért játékos funkciókat hány fejlesztő, és milyen minőségű játékokhoz fogja használni, viszont az általánosabb számítógépes funkciók már a most elég ígéretesnek tűnnek.

Ti mit gondoltok, beválthatja a hozzá fűződő reményeket a HoloLens?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)