Hirdetés

Itt tart most a Microsoft HoloLens

|

A nagy közönség számára még mindig nem elérhető, és Magyarországon is kevesen tudhatják magukénak. Siriushoz viszont jutott egy, és egy 15 perces videóban mondja el élményeit.

Hirdetés

Még mindig 3000 dollárba, átszámítva több mint 800 ezer forintba kerül a Microsoft HoloLens. Már bárki számára elérhető, de nem érdemes még most venni, alig készült rá program, egy átlag felhasználó számára nem tud sokat nyújtani.

A Microsoft sem reklámozza nagyon, a nagyobb rendezvényeken megmutatja, de az eszköz még messze nincs kész. Egy magyar fejlesztőcsapat vásárolt belőle, és rövid időre kölcsönadta Siriusnak, a videós pedig 15 percben foglalta össze, mire képes, mennyire jó, és a jövőben szerinte hogyan lehet a legjobban használni. Nézzétek meg, érdekes.

Egyébként pedig gondoljunk csak bele: a Sirius és a Hololens mennyire jó sci-fi rajzfilmcím lehetett volna a nyolcvanas években.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)