Hirdetés

Két Microsoft HoloLens is megsemmisült a SpaceX rakétájában

|

Szerencsére senki nem sérült meg a vasárnap útnak indított SpaceX rakéta felrobbanása során, de két HoloLens szettől búcsúzhatunk.

Hirdetés

Mindössze 3 percet töltött a levegőben a Falcon 9 rakéta, miután egy túlnyomással kapcsolatos probléma miatt darabokra robbant a levegőben.

A Falcon 9 a Nemzetközi Űrállomásra szállított volna utánpótlást, ám úgy tűnik, hogy a SpaceX-et több átok is sújtja. Egy korábbi próbálkozás során a rakéta a visszatérés után eldőlt, most viszont a felszállást követően 3 perccel teljesen elégett. A rakományban két darab Microsoft HoloLens is lapult, amit a Sidekick projekt miatt pakoltak a készletbe, a Microsoft ugyanis segíteni szeretne az ISS-en állomásozó személyzet küldetésének teljesítésében.

Reméljük, hogy a következő alkalommal nem lesznek problémák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)