Hirdetés

Microsoft HoloLens - az árazás és az új demó is sokkoló

|

A Microsoft bejelentette, mennyibe fog kerülni kiterjesztett valóság-szemüvege, a HoloLens fejlesztői készlete. Nem tudunk olyan mélyre nyúlni a zsebbe.

Hirdetés

Hatalmas őrület most a virtuális valóság és egyetlen magára valamicskét is adó vállalat sem engedheti meg magának, hogy valamilyen mértékben ne vegye ki belőle a részét. A Microsoft viszont a VR-ral szemben inkább a kiterjesztett valóság felé orientálódik a HoloLens névre hallgató perifériájával, aminek a gaming mellett a tudományok terén is nagy hasznát lehet majd venni.

A Microsoft legutóbb elárulta, hogy az első verzió még nem a játékosoknak készül majd, hanem szakmabelieknek, most pedig azt is leleplezték egy New York-ban tartott sajtótájékoztató során, hogy a csodaszemüveg fejlesztői készlete, vagyis a HoloLens Development Edition 3000 dollárba, körülbelül 840 ezer forintba kerül majd. A Microsoft a tegnapi eseményen bemutatott egy új demót, a Project XRAY-t is, amelyben a vezeték nélküli kontroller fegyverré válik a HoloLens használatával és miután az eszköz letapogatta a szobát, különböző ellenfelek támadtak a felhasználóra és tesznek kárt a környezetben. Lenyűgöző, nézzétek csak: 

A készülék fogyasztói ára ennél nyilván alacsonyabb lesz, de a játékosoknak szánt változatra még sokat kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)