Hirdetés

Nyár végétől kezdve törli az inaktív profilokat a Microsoft

|

A megújult szabályzatban leírtaknak megfelelően használni kell a fiókokat, hogy elkerüljük a törlést.

Hirdetés

A Microsoft hivatalos közleményben jelentette be, hogy idén augusztus 30-tól kezdődően minden olyan Microsoft profilt törölni fog, amely két évnél hosszabb ideig inaktív.

Hirdetés

Ennek az a lényege, hogy a feleslegessé vált, vagy egyáltalán nem használt fiókokat megszüntessék. Nincsenek veszélyben azok a fiókok, amelyekhez érvényes, jelenleg is futó előfizetést kapcsoltak, lehet az akár Xbox Live vagy éppen Microsoft Office 365. A feliratkozás utolsó napját követően indul a számláló, és aki két évig nem nyúl a profilhoz, az elbúcsúzhat attól.

Azokat a fiókokat sem törlik, amelyeken még valamilyen formában nem elköltött pénz található, illetve a családi megosztott fiókok esetében egészen addig megmarad a profil, ameddig legalább egy alfiók aktív marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)