Hirdetés

Microsoft játékbejelentések

|

A CES 2011 körüli médiafigyelmet kihasználva a redmondi vállalat több játékot is bejelentett, illetve hivatalosan megerősített, például a PC-s Fable 3-at.

Hirdetés

Február-március erős időszak lesz az Xbox Live Arcade (XBLA) játékok rajongói számára, hiszen hetente érkezik majd legalább egy új cím, amelyek közül a Microsoft most ötöt fedett fel. A sort február 16-án a Hard Corps Uprising nyitja, a követők sorrendje viszont még nem ismert.



Xbox 360 (Xbox Live Arcade) megjelenések

Full House Poker (Microsoft Game Studios)
Erős multiplayer támogatás jellemzi (2-30 főig), s bemutatkozik a Texas Heat, amiben egyszerre akár több ezer játékos is részt vehet a világ minden pontjáról. Félórás körök alatt teheti meg mindenki tétjeit, emelhet rajtuk, blöffölhet, stb.

Bejeweled Blitz Live (PopCap Games)
A jól ismert drágakő párosító játék ezúttal akár 16 fős multival és online ranglistával.

Beyond Good & Evil HD (Ubisoft)
A Rayman alkotójának méltatlanul elhanyagolt játéka, a sajtó imádta, állítólag a játékosok is, mégse vette meg szinte senki. Most szebb grafikával és persze achievementekkel felvértezve készül meghódítani az Xbox Live felhasználók kegyeit.

Hard Corps: Uprising (KONAMI)
2D-s oldalra scrollozós játék, amiben megyünk előre és lövünk mindenre, ami szembe jön velünk. A nosztalgia garantált ebben a retro játékban, ami a Contra: Hard Corps előzményeit meséli el.

Torchlight (Runic Games/Microsoft)
Kontrollerre szabott irányítás, számtalan új felszerelési tárgy új küldetések és exkluzív petek hivatottak sikerre vinni ezen a platformon is a PC-n 800 000 példány felett teljesítő Diablo-klónt.

A PC-t illetően lassan valóban el fogjuk hinni, hogy a Microsoft nem a levegőbe beszél, és idén tényleg megjelenik az ingyenesen játszható Age of Empires Online, illetve a Fable 3, mivel mindkettő kipróbálható a CES-en.

PC-s megjelelenések

Age of Empires Online (Robot Entertainment)
Tavasszal érkezik a zárt béta fázisban tartó RTS, amit ingyen és bérmentve nyúzhat majd boldog-boldogtalan, aki annak idején szerette az Age of Empires sorozatot.

Fable 3 (Lionhead)
Dátum még nincs, de tavaszról csicseregnek a madarak. Írtunk róla már számtalanszor, szerettük az Xbox 360-as változatát, tetszett nekünk az ipari forradalom korát idéző kicsit még fantasy, de már egyre inkább steampunk környezet és király dolog volt a koronát viselni. Online kooperatív módban pedig a hősök akár össze is köthették az életüket családot alapítva, saját vagy örökbe fogadott gyermeket nevelve.

Nehezen startolt, de lassan kezd magára találni a mobiltelefonok kezelőfelületét egészen új oldalról megközelítő Windows Phone 7. A rajta futtatható Xbox Live játékoknak köszönhetően unatkozni már nem fognak a felhasználói.

Windows Phone 7 megjelenések


Fable III: Coin Golf (Microsoft Game Studios)
A tradicionális brit kocsmai játékok és a modern puzzle-játékok szerelemgyereke. A kihívásokat teljesítve extra képességeket és tulajdonságokat nyitunk meg a PC-n, vagy Xbox 360-on futó Fable 3 hőse számára.

Game Room (Microsoft Game Studios)
Hat klasszikus árkád játékot (Centipede, Asteroids Deluxe, Shao-Lin's Road, Time Pilot, Lunar Lander, Pitfall) magába foglaló gyűjtemény globális ranglétrával, melynek állása telefonon, PC-n és X360-on is nyomon követhető.

Full House Poker (Microsoft Game Studios)
Csak egyedül játszható 1-5 virtuális ellenféllel.

PAC-MAN (Namco Bandai Games)
A világ egyik leghíresebb játékhősét most már virtuális analóg "PAC-PAD" módszerrel is vezérelhetjük, miközben mindent felzabál és gyűjtögetjük az achievementeket.

Pro Evolution Soccer (Konami)
Egyjátékos élmény meglepően szép grafikával, okos M.I.-vel és online összehasonlítható eredményekkel.

Pocket God (ngmoco)
Egy aprócska sziget még apróbb lakói számára biztosíthatjuk a földi paradicsomot, vagy ha épp rossz napunk van, akkor válogatott módon végezhetünk velük. Csak kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkező egyéneknek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)