Hirdetés

Több új vezére is lesz a Microsoftnak?

|

A legújabb pletykák szerint megtalálták a Microsoft új vezérét, a helyzet viszont picit bonyolultabb, mint lennie kellene.

Hirdetés

A PC World szerint a kínai WPDang saját forrásaira hivatkozva úgy tudja, hogy Steve Ballmert nem egy, hanem rögtön kettő ügyvezető váltja majd, noha nem egyszerre teszik ezt.

Hogy tisztább legyen a helyzet: a szóbeszéd szerint állítólag a Microsoft jelenlegi működésért felelős vezetője, Kevin Turner lesz Ballmer ideiglenes utódja, de a posztot mindösszes két-három évig töltheti be, ekkor a tervek szerint a Nokia aktuális vezére, Stephen Elop venné át a helyét.

Mindez jelen pillanatban nem több puszta pletykánál, ezért ennek megfelelően kell kezelni, viszont ha valóban igaz, lehet, hogy Elop eladja az Xbox üzletágat, vagy valóra váltja más terveit. Sok még a feltételes mód, de gondolatébresztőnek tökéletes, tehát gyorsan meg is kérdezzük: ti kit szeretnétek a cég élén látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)