Hirdetés

A Microsoft lenne a navigátorok királya

|

Google Earth? Nem. GPS-es PDA? Nem. Microsoft? Igen! SenseWeb! Így hívják a Microsoft legújabb technológiáját, amellyel nem titkoltan le akarják söpörni a jelen pillanatban létező összes navigációs rendszert. Miként is? A SenseWeb elérhető lesz minden PC-n, PDA-n, HPC-n és notebookon. Különlegessége életszerű pontosságában rejlik, ugyanis a Microsoft mind számítógépes szenzorokkal, mind emberi erővel frissíti rendszerét, percről percre. A fotókat is biztosító rendszer információt ad - másodpercre pontosan - a közlekedési dugókról, az éttermi foglalásokról, a legközelebbi benzinkútnál szükséges várakozási időről, továbbá rengeteg hasonlóképp hasznos dologról.

A SenseWeb célja, hogy a naviágiós rendszerek legjobbja legyen, így az eddigi tökéletes technikák mellé felhasználja az imént emlegetett gyakorlati hasznossággal bíró naprakész adatokat. Ha például tankolni szeretnénk, nem csak azt látjuk, hol van benzinkút a közelben, de a pontos benzinárakról is tájékoztatást kapunk, majd ár és távolság függvényében a leglogikusabb uticélhoz navigál minket a rendszer. Egy biztos, a Microsoft SenseWebje méltó ellenfélként tör majd be a piacra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)