Hirdetés

A Microsoft azért nem csinál Minecraft 2-t, mert a közönségnek nem kell

|

Phil Spencer szerint a játékosoknak az kell, hogy a Minecraft folyamatosan fejlődjön, nem egy következő rész.

Hirdetés

Az Eurogamer elkapta egy interjúra az Xbox fejét, Phil Spencert, aki kicsit mesélt a konzolgenerációk közötti váltásról, és az azzal járó fejlődésről.

Hirdetés

A téma kapcsán előjöttek a mostani sláger játékok. Phil szerint a közösség nem fog lemondani ezekről egyhamar.

"Nagyon sok, nagyon nagy játék van melyeket azután is játszani fognak a rajongók miután a következő hardver befut. Nem fogunk a ma ismert nevek mögött egy kettest látni, csak azért hogy legyen."

A Microsoft 2014-ben megvette a Minecraftot, és sokan számítottak arra, hogy össze fognak rakni egy második részt. Phil szerint azonban ez nem fog megtörténni.

"Az Xbox One megjelenésekor sem adtunk ki egy Minecraft 2-t, hogy azzal csábítsuk át a meglévő játékosokat. A Minecraft játékosok nem ezt akarják. Ők csak egy jobb Minecraft egyet akarnak."

Ezek szerint a következő Microsoft konzolhoz sem fognak lefejleszteni egy Minecraft folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)