Hirdetés

A Microsoft elmagyarázta, hogy miért nem lesz Minecraft 2

|

Voltak, akik őszintén hittek egy Minecraft 2 bejelentésben, pedig a Microsoftnak eszében sincs folytatást csinálni.

Hirdetés

Múlt hétvégén jelentették be a Minecon Earth-ön, hogy jön a Minecraft: Dungeons, egy dungeon crawler spin-off, ami nem folytatja a Minecraftot, csak kibővíti a franchise iránt érdeklődők számára a kínálatot.

Hirdetés

A Mojang feje, Helen Chiang elmondta, hogy miért is inkább spin-offokkal foglalkoznak (volt ugye a Minecraft: Story Mode is), és miért nem egy Minecraft 2-t fejlesztenek.

"Tényleg úgy érezzük, hogy nincs értelme ennek a Minecraft esetében, mivel csak szétdarabolná a közösséget. Pont azért ingyenesek a frissítéseink is, hogy ez ne történjen meg. Nem akarjuk azt mondani a játékosainknak, hogy költözzenek át a Minecraft 1-ből a Minecraft 2-be. Egyszerűen csak azt akarjuk, hogy a Minecraftot élvezzék."

Ezután a Mojang kreatív vezetője, Jens Bergentsen mesélt a Dungeonsről. Elmondása szerint ez a játék tényleg a kalandozásra és a mászkálásra fog koncentrálni az építkezés helyett.

"Gondolkodtunk rajta, hogy beletegyük ezt is az alapjátékba, de úgy éreztük, hogy csak elvonná a figyelmet a Dungeons lényegéről."

A Minecraft: Dungeons valamikor 2019-ben érkezik majd PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)