Hirdetés

Napi büntetés: itt a Microsoftról szóló musical

|

A teljes darabot Microsoft alkalmazottak - leginkább gyakornokok - írták, koreografálták és adták elő.

Hirdetés

A musical műfaja már magában egy elég életszerűtlen koncepció, már ha azt vesszük alapul, hogy a cselekmény minden fontosabb részén tragikus hirtelenséggel és zenekari kísérettel dalra fakadnak a szereplők, a bizarrsági faktort viszont ténylegesen az egekbe tornássza az, ha ebben a műfajban a Microsoftról születik egy alkotás, amit ráadásul a cég alkalmazottai adnak elő.

Hirdetés

A Microsoft the Musicalben pontosan ez történik, ráadásul egy egész korrekt kivitelezésben. Ha mindig is dalba szedve szerettél volna hallani Bill Gatesről és a cége legsikeresebb termékeiről: a Windowsról, az Office termékcsaládról, az Xbox-ról és a Surface tabletekről, akkor ez a videó azonnal a kedvenceid közé kerülhet. Persze minden jó Musicelben kell legyen mélypont, hogy együttérezhessünk a hősökkel, így szó esik a Windows Vistáról és a Windows Phone-okról is. Gondolom már mind epekedve várjátok, íme:

Érdekesség, hogy az egész projektet gyakornokok és alkalmazottak valósították meg munka előtt, után és a pihenőnapjaikon, ráadásul teljesen ingyen. Végül is hallottunk már ennél rosszabb szabadidős tevékenységről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)