Hirdetés

Nyakunkon a Microsoft Office 2016 megjelenése

|

A Microsoft már egy ideje kiadta az Office 2016 próbaverzióját, viszont ahogy azt hivatalosan is megerősítették, még ebben a hónapban megérkezik a programcsomag teljes verziója is.

Hirdetés

Bár a Microsoft bizonyára nem számíthat annyi izgalomra az Office 2016 megjelenése kapcsán, mint amilyen várakozás mondjuk a Windows 10 megjelenését övezte, azért bizonyára akadnak már jó néhányan, akik szívesen rátennék a kezüket a végleges irodai programcsomagra. A Microsoft most megerősítette a korábban kiszivárgott dátumot, ami azt jelenti, hogy már alig kell várnunk az új Office-ra.

Amint azt már a belsős kommunikációjában egy pár hete már elárulta a Microsoft, szeptember 22-én már nem csak a Preview-változatban használhatjuk az Office 2016 legújabb funkcióit, bár a vállalati ügyfeleknek egészen október 1-jéig várniuk kell a rajtra. Amellett, hogy ez lesz (értelemszerűen) az első, kifejezetten a Windows 10-re kitalált Office, a legérdekesebb újdonság az lesz, hogy egy-egy dokumentumot egyszerre több felhasználó is szerkeszthet benne, de sokkal könnyebben készíthetünk olyan dokumentumokat is, amik nem csak számítógépeken, de például mobilokon is jól néznek ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)