Hirdetés

Amerikába utazhatsz, ha az Excel mestere vagy

|

Június 9-éig regisztrálhatsz a hazai Microsoft Excel-bajnokságra, aminek a győztese a világbajnokságon egy nemzetközi mezőnyben is kipróbálhatja magát a legjobbak ellen.

Hirdetés

Legyen szó akár iskolai prezentációról, akár később valamilyen munkahelyi dokumentumról, mindenki értékelni szokta, ha egy digitális doksi elegánsan látja el a funkcióját, és esetleg még jól is néz ki. A tanárokon és kollégákon kívül viszont most mások is értékelik, ha nem csupán az Office programok alapvető funkcióit ismered, hanem az egészen apró trükköket is kened-vágod, hiszen egy egészen különleges versenyen vehetsz részt.

18-22 éves diákoknak hirdette meg a Microsoft egyik partnere, a Training360 oktatóközpont, azt a versenyt ahol a Microsoft Excel használatában bizonyíthatjátok rátermettségetek. A tét pedig nem kicsi, ugyanis a győztes egyéb nyeremények mellett kiutazhat az Office világbajnokságra is (lejjebb láthatjátok a tavalyi VB díjátadóját), ami idén az Egyesült Államokban, egész pontosan Dallasban lesz. Ennyire azért ne rohanjunk előre, az első lépés természetesen a hazai versenyre való regisztráció, ami a részvételhez hasonlóan díjtalan, és erre a linkre kattintva tudjátok megejteni, egészen június 9-éig.

A határidő lejárta után mindössze két nappal, június 11-én lesz az online vizsga, ahol megmutathatjátok, hogy nálatok jobban senki nem von össze cellákat, használ képleteket és függvényeket, - vagy old meg ennél bonyolultabb feladatokat. A vizsga alatt az Excel két változata, a 2010-es és a 2013-as közül választhattok, de ha ezeket a változatokat nem feltétlenül ismernétek, a Trainig360 segít a felkészülésben is.

A diákoknak ingyen biztosított jogtiszta Office 365 mellé ugyanis videós tananyagok is az indulók rendelkezésére állnak, amik segítenek kitülteni az esetleges szürke foltokat. Mivel azonban a hazai verseny a VB előválogatójaként is szolgál, nem csupán az Excelhez kell értened, hanem angolból is ott kell lenned a szeren, hiszen a feladatok sem magyarul lesznek leírva. További infókat itt találtok a versenyhez, amikhez sok sikert kívánunk minden Excel-gurunak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)