Hirdetés

A Microsoft megveszi a PS3-ad... 100 dollárért

|

Nem annyira visszautasíthatatlan ajánlatot tett a Microsoft a PlayStation 3 tulajoknak. Lehet, hogy sütivel és tejjel könnyebben átcsábíthatná őket a zöld oldalra.

Hirdetés

Ha meguntad a PlayStation 3-madat, nem kell az ingyen BioShock Infinite és a Metro: Last Light, valamint nem akarsz PlayStation 4-re váltani, inkább a Microsoft új csodakonzolja, az Xbox One érdekel, 100 dollárért beszámíttathatod egy új példány árába.

A Microsoft a napokban küldött ki néhány e-mailt, melyben azt ajánlja, hogy ha valaki beviszi valamelyik USA-beli, kanadai vagy Puerto Rico-i Microsoft Store-nak PlayStation 3, Xbox 360 S vagy Xbox 360 E készülékét, 100 dollárral, azaz körülbelül 23 000 forinttal olcsóbban veheti meg az Xbox One-t. Csak működő PlayStation 3-mat fogadnak el, de abból legalább bármilyet. Az Xbox 360-ból az első modell már a saját anyjának se kell, úgy látszik. A Microsoft felfogása szerint a PlayStation 3 és a PlayStation 4 együtt ér annyit, mint egy Xbox One. Érdekes meglátás.

Ki az, aki élne az ajánlattal? Vagy inkább a süti és a tej?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)