Hirdetés

A Microsoft mégsem mondott le teljesen a Scaleboundról?

|

Ugyan a kiadó az év elején látványosan berekesztette a Scalebound fejlesztését, nemrég mégis meghosszabbították a játékkal kapcsolatos védjegyüket.

Hirdetés

A jelenlegi konzolgeneráció leleplezése óta nehéz helyzetben lévő Microsoft egyáltalán nem könnyített a saját helyzetén, mikor törölte az Xbox egyik legnagyobb idei exkluzívjának tűnő Scaleboundot. Nemrég viszont újabb hírek tűntek fel a játék kapcsán, amik némi halvány reménnyel kecsegtetnek.

Hirdetés

Néhány szemfüles gamer észrevette, hogy május elején a kiadó benyújtotta a Scalebound védjegyének meghosszabbítására vonatkozó kérelmet, az illetékes hatóság pedig még ugyanazon a napon jóvá is hagyta a hosszabbítást. A legegyszerűbb magyarázat persze az lehet, hogy az Xbox gyártója mindössze azt szerette volna elkerülni, hogy a rivális kiadók közül valamelyik megkaparintsa az IP-t. Nem lehetetlen ugyanakkor, hogy a projekt korai lezárásakor látványosan elnézést kérő Platinum helyett egy másik csapatra bízzák a Scalebound újratervezését, de ennek jelentősen kisebb az esélye.

Mit gondoltok, az E3-as Xbox előadás feledteti majd velünk a sárkányos akció-RPG törlését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)