Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - ezért fog olyan jól kinézni

|

Az új Tomb Raider nem csak játékélmény szempontjából, de technikailag is nagyon helyén lesz. Meg is mutatjuk, hogy miért.

Hirdetés

Már az E3 óta az egyik legnagyobb van favorit a Rise of the Tomb Raider, mely a sorozat nagy sikerű 2013-as újragondolását folytatja. Egy új videóból most az is kiderüt, hogy nem csak a játékmenet szempontjából számíthatunk előrelépésekre, de a játék mögött húzódó technológia is jobb lett.

Az NX Gamer YouTube-csatornán jelent meg az alábbi videó, melyben nagyon alaposan végigjárhatjuk, hogy pontosan milyen technikai jellegű változások figyelhetők meg az új játékban a Tomb Raider Definitive Edition-höz képest. Jobb arcmimika, részletesebb textúrák és még királyabb animációk, persze ennél kicsit részletesebben.

A Rise of the Tomb Raider megjelenés november 10-én várható Xbox One-on, a többi platformról egyelőre nem tudni semmit. Természetesen ha kiderül valami, azonnal szólni fogunk.

Nektek hogy tetszik az új rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)