Hirdetés

Steamre költözik egy rakás Microsoft-játék

|

Akit eddig az riasztott el a vásárlástól, hogy a Windows Store-t kell használnia, most újabb játékok esetében lélegezhet fel.

Hirdetés

Miközben egyes fejlesztők épp kivonulnak a Steamről, a Microsoft úgy érzi, adhat még egy lökést a játékainak a Windows Store-exkluzivitás megszüntetése.

Hirdetés

Hamarosan - a THQ Nordic közreműködésével - öt játék fog a platformra költözni, de sajnos egyelőre nem a Forza sorozat részeit vagy a Sea of Thievest rakják át. Az érintett címek a Disneyland Adventures, a ReCore: Definitive Edition, a Rush: A Disney-Pixar Adventure, a Super Lucky's Tale és a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. Reméljük, nemsokára ezeket továbbiak követik. Várható, hogy a Microsoft játékai továbbra is a saját platformján debütálnak, és csak jóval később lehet szó a steames forgalmazásról.

Van köztetek olyan, aki pont erre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)