Hirdetés

Európába is megérkezett a Microsoft streaming szolgáltatása

|

Egyelőre 11 országban elérhető a Project xCloud, és ezekben is limitált számú felhasználó kap hozzáférést, de a cég szerint fokozatosan nyitják meg a kapukat újabb jelentkezők előtt.

Hirdetés

A Microsoft a Project xClouddal szeretné bebiztosítani helyét az egyre élesedő streaming-háborúban. A szolgáltatással az Xboxunkon található játékainkat is játszhatjuk okostelefonunkról, így nem kell egy teljes mértékben felhő alapú könyvtárra bízzuk magunkat, mint a Google Stadia esetében. Most Európában is elérhetővé vált a szolgáltatás, igaz csak 11 országban - sajnos Magyarország nincs köztük.

Hirdetés

A cég most jelentette be, hogy a Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Spanyolországban és Svédországban élők próbálhatják ki a Project xCloud nyújtotta előnyöket, de ők is csak androidos eszközről, iOS-ről egyelőre nem.

Mivel a koronavírus miatt otthonmaradók komoly extra terheket rónak az internethálózatokra, így eleinte csak limitált számú embert engednek be a szolgáltatásba, de ha az említett országok valamelyikében éltek, mindenképp érdemes lehet regisztrálni, mivel ezt a limitet fokozatosan bővítik majd. Többek között olyan játékokat próbálhatnak ki a csatlakozók, mint a Gears 5, A Plague Tale: Innocence, Destiny 2, Halo: The Master Chief Collection, Devil May Cry 5, Wasteland 2, Civilization 6, The Surge, Darksiders 3 vagy egy jó pár Telltale cím. 

Ti várjátok már, hogy itthonra is megérkezzen a Project xCloud?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)