Hirdetés

A Microsoft szerint rendben van az Xbox One X játékfelhozatala

|

A Microsoft játékkiadásért felelő részlegének vezetője persze jobban örülne, ha a mostaninál több exkluzív játékuk lenne, de szerinte így sincs gond a választékkal az új Xbox megjelenésekor.

Hirdetés

Az Xbox One X keddi megjelenése kapcsán többen pedzegették, hogy nem dúskál a Microsoft az olyan exkluzív játékokban, amik láttán az emberek rohannának megvenni az új masinát. A játékok kiadásáért felelős Microsoft Studios főnöke, Shannon Loftis szerint viszont egyáltalán nincs rossz helyzetben az új gép.

Hirdetés

Loftis kiemelte, hogy persze ő sem ellenezné, ha több ütős exkluzív címük lenne, szerinte nem kell kongatni a vészharangot.

"Úgy gondolom, amit ajánlani tudunk, az jó és erős. Persze látjuk, hogy a gamerek többet szeretnének. Hogy szeretnénk-e még két tucat teljes mértékben exkluzív szupererős játékot? Naná! Készülünk még több játékkal, amik úton vannak, de még ne beszélünk róluk. De én elégedett vagyok azzal, amit az Xbox One X megjelenésekor ajánlani tudunk."

- mondta a kiadó feje.

Kitért továbbá arra is, hogy szerinte nem gyengíti a felhozatalukat az sem, hogy például a Play Aynwhere címek PC-n is elérhetőek.

"(...) lehet, hogy nagyon le vagyok maradva, de nem értem, miért lenne rossz, ha több platformon több játékosnak ajánlunk fel egy adott játékot, pláne, ha multiplayer címről van szó."

Loftis ennek kapcsán kifejtette, hogy érti ugyan, mit éreznek, akik az exkluzivitáshoz ragaszkodnak és nem is szeretné megsérteni a rajongóik érzéseit, de rámutatott, hogy például a Killer Instinct játékosbázisának nagyon jót tett, hogy PC-re is megjelent. A mostani felhozatal persze az előzetes tervek szerint jelentősen erősebb lett volna, de a Crackdown 3 csúszása, a Scalebound és a Fable Legends törlése miatt sokat romlott a helyzet 2017 folyamán.

Ti mit gondoltok, elég erős az X játékkínálata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)