Hirdetés

A Microsoft új játékszere: Surface

|

A Microsoft új termékkel állt elő, melynek nem kisebb célkitűzése, mint forradalmasítani az emberek mindennapi életét.

Hirdetés

A találmány a Surface névre hallgat, és lényegében egy asztalba épített érintőképernyős számítógépről van szó, amelynek speciális operációs rendszere van. A termék nagy ereje a sokoldalúsága, hisz ezernyi területen használható, kezdve az átlagos családi felhasználástól (fényképek, videók, zenék tárolása rendezése megtekintése), a munkahelyi alkalmazásig (éttermi menük, katalógusok, termékbemutatók) szinte bármire lehet használni. Arról, hogy a termék pontosan milyen százalékig van kész, vagy mennyibe fog kerülni, még nem szól a fáma, de a Microsoft szakemberei szerint változásokat fog elindítani egy digitálisabb és kényelmesebb világ felé. Hogy igazán lássátok erejét, látogassatok el ide, ahol pár videót és infót is megtekinthettek a gépről működés közben.

Részletes magyar nyelvű cikk >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)