Hirdetés

Microsoft: Vista helyett a Win7-et ajánlják

|

Vállalatvezetőknek, illetve kiterjedt gépparkot üzemeltető rendszergazdáknak ajánlott megismerkedni a Windows 7 kiadásra jelölt változatával.

Hirdetés

A redmondi szoftveróriás elnök-helyettesi posztját betöltő Bill Veghte tanácsa szerint érdemes az idei esztendőben megjelenő Windows 7 operációs rendszert előnyben részesíteni a Vista ellenében. Bill Veghte minőségi szempontokra hivatkozott a Los Angeles városában megrendezett TechEd konferencián.

Beszédében megfogalmazottak alapján kijelenthetjük, a vállalatok számára mindenképpen kifizetődő, ha elmerülnek a tesztelésre bocsátott RC verzió rejtelmeiben és későbbi rendszerátállásukkor a Windows 7 végleges kiadását választják. Az elnök-helyettes véleményét alátámasztják a korábban publikált piackutatási eredmények. Februárban hozták nyilvánosságra a Forrester Research tanulmányát, melyből kiderült, hogy három hónapja a vállalati rendszerek 71 százalékán Windows XP terpeszkedett, míg a Vista elterjedtsége mindössze 10 százalékra rúgott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)