Hirdetés

A Microsoft is beismerte, hogy a Games for Windows Live nagy hiba volt

|

Kevin Unangst kicsit komolyabb választ adott a GFWL-ra vonatkozó kérdésekre, mint hittük volna.

Hirdetés

“A Games for Windows Live egy korai próbálkozás volt, ami leginkább arról szólt, hogy hogyan vegyünk át dolgokat” - nyilatkozta a Microsoft képviseletében Kevin Unangst. “Egy jó multi élményt akartunk, és tudtuk, hogy ehhez mit akarunk átvenni, de nem ez volt a jó megközelítés.”

A Windows 10 indulásával újra az a terve a Microsoftnak, hogy egyesítse az Xbox és PC gaming élményt egy nagy rendszer alá. Sajnos azok a PC-s arcok, akik annak idején megszenvedték a Games for Windows Live rendszer hibáit, cinikusan állnak a dologhoz. Vajon a Windows Store más lesz? Vajon a Microsoft ezzel akar versenybe szállni a Steammel?

Unangst szerint erről szó sincs. “Nem akarunk versengeni a Steammel, sőt. Inkább azt szeretnénk, ha a Steam még sikeresebb lenne. Rengetegett tettek a PC-s játékosokért. Előbb utóbb szeretnénk, ha a fejlesztők nálunk is árulnák a játékaikat a Steam mellett? Abszolút. A versengés jó az embereknek? Abszolút. Egyelőre nincs más célunk, minthogy támogassuk a Steamet és segítsük, hogy hibátlanul fusson Windows 10 alatt.”

Tessék, a Microsoft sem gondolja már, hogy jó lett volna a Games for Windows Live. Reméljük még egy ilyen hibát nem követnek el, és mindenki boldog lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)