Hirdetés

Windows 10 - mégsincs ingyen a kalózoknak

|

Úgy néz ki, hogy mégsem lesz arany élete azoknak, akik esetleg hamis Windows példányokat szeretnének az újabb verzióra frissíteni.

Hirdetés

Néhány hónapja derült ki a hatalmas meglepetés, hogy a Windows 10 ingyenes frissítés formájában érkezne el a jelenlegi Windows felhasználókhoz. A bejelentésből sokan azt szűrték le, hogy a másolt példányokat is ingyen frissíthetnék majd a felhasználók, de most kiderült, hogy ez így nem igaz.

Terry Myerson a Microsoft blogján igyekezett megmagyarázni a bejelentéssel kapcsolatos félreértéseket: ha a Windows nem tudja megerősíteni, hogy a számítógépünkön egy eredeti Windows fut, akkor egy vízjellel fogja megjelölni a rendszerünket és figyelmeztet minket a gépünk állapotáról és arról, hogy a nem eredeti Windows példányok több veszélynek vannak kitéve.

 

Tehát összességében a Microsoft semmilyen módon nem támogatja a másolt Windows-t, habár Myerson azt is hozzátette, hogy a közeljövőben előkerülhet pár nagyon vonzó ajánlat azoknak, akik szeretnének egy hivatalos Windows verzióra frissíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)