Hirdetés

Microsoft X06 összefoglaló

|

A Microsoft idei, sorrendben X06 nevű rendezvényének középpontjában az Xbox 360 konzollal kapcsolatos bejelentések és játékbemutatók álltak.

Hirdetés

A Barcelonában zajló esemény fő vonulatának megfelelően a látogatók már kipróbálhatták az Xbox 360 újgenerációs játékkonzolokat, és maguk alkothattak véleményt a világ nagy játékkészítőinek a nagyfelbontással és az online történetmeséléssel kapcsolatos újdonságairól. Az egyik legérdekesebb bejelentés egy Oscar-díjas házaspár, vagyis a rendező-producer Peter Jackson és a forgatókönyvíró Fran Walsh, valamint a Microsoft Game Studios közötti együttműködés: Jackson, Walsh és az MGS két új interaktív szórakoztató sorozatot indít útjára az Xbox 360 és Xbox Live platformokon. Ezen kívül a felek létrehozzák a Wingnut Interactive-ot - az új stúdió világszínvonalú interaktív szórakoztató tartalmak létrehozását tűzi ki céljául.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)