Hirdetés

Xbox 360 - hamarosan jön hozzá az 500GB-os HDD

|

Nemsokára mindenki 500 GB-ra bővítheti majd a már meglévő Xbox konzolja merevlemezét. Természetesen nem véletlenül tűnt fel a lehetőség.

Hirdetés

Mostanság sokkal menőbb a modern konzolgenerációról beszélni, viszont még szerencsére sokan hisznek abban, hogy igenis van még lendület az előző generációs konzolokban. Nekik szól ugyanis a hír, hogy hamarosan az Xbox 360 tulajdonosok 500GB-os merevlemezzel bővíthetik az egyébként kisebb kapacitású konzoljukat.

Az Xbox hivatalos árlistáján tűnt fel a meghajtó, ami az oldalon 109.99 dolláros áron szerepel, ami nagyjából 26 ezer magyar forintnak felel meg. Ez nem éppen olcsó ár egy ekkora meghajtóért a mai világban, de sajnos a Microsoft konzoljait kizárólag az általuk forgalmazott merevlemezekkel lehet bővíteni, de még így is jobban megéri, hiszen a 320GB-os hasonló merevlemez 129 dollárral könnyíti a tárcánkat, ráadásul már csak limitált készletekben elérhető, ugyanis a Microsoft megosztotta, hogy abbahagyták a gyártását:

"Az Xbox 360 320GB-os merevlemez addig lesz elérhető, amíg a készletek még tratanak. Azoknak a felhasználóknak ajánljuk az 500GB-os változatot, akik szeretnék bővíteni a már meglévő konzoljukat. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy átdolgozzuk a régebbi modell árait a versenyképesség érdekében, mint ahogyan azt eddig is tettük."

Ti mit gondoltok? Van még hely a konzolotokon vagy itt az ideje bővíteni?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)