Hirdetés

És te mivel játszottál idén Xboxon a legtöbbet?

|

Érdekel, hogy milyenek voltak a játékos szokásaid 2015-ben? A Microsoft most összefoglalja neked az egészet egy oldalon.

Hirdetés

Könnyű azt hinni, hogy vannak dolgok, amiken nem változtatunk, de igenis változnak a szokásaink és az ízlésünk még akkor is, ha ez nagyon lassan történik. Éppen ebből a szempontból érdekes, amikor egy szolgáltatás össze tudja nekünk foglalni, hogy hogyan töltöttük az évet. Ezt csinálta idén a Spotify a zenehallgatási szokásokkal és most az Xbox is hasonló oldalt nyitott meg a közönség előtt.

A Microsoft elindította a Your 2015 Year in Review című weboldalt, ahol rengeteg adatot összesít nekünk a videojátékos szokásainkról és arról is, hogy ezek miként viszonyulnak az Xbox teljes közösségéhez. Annyi a teendőnk, hogy ellátogatunk erre az oldalra, miközben be vagyunk jelentkezve, a jelentésünk pedig azonnal megjelenik.

Az oldal összesíti, hogy mennyit játszottunk egyes platformokon, mennyi gamerscore-t kapartunk össze január óta, mivel játszottunk a legtöbbet és hasonlók. Ami még érdekes, hogy a teljesítményünket is összegzi, szóval tudjuk, ha valamire még gyúrni kell egy kicsit.

Nektek mik lettek az eredmények?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)