Hirdetés

A Microsoft átdolgozza a Windows 10-es Xbox alkalmazást

|

A srácok a PC-s közösségre fókuszálva fogják átalakítani egy kicsit a programot.

Hirdetés

Ha Windows 10-et használtok, bizonyára már ti is találkoztatok azzal az Xbox alkalmazással, ami a konzol és a PC közötti űrt hivatott áthidalni. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy át lesz egy kicsit dolgozva ez az app.

Hirdetés

Phil Spencer, az Xbox fejese egy E3-as kérdezz-felelek során kapott egy PC-vel kapcsolatos kérdést, nagyjából azt, hogy mik a Microsoft tervei a játékmenedzselés és az Xbox alkalmazás kapcsán.

Spencer szerint jó szándék vezérelte őket, amikor az Xbox Live-os cuccokat átpakolták PC-re, mégse lett tökéletes az összkép. Ezért hát úgy döntöttek, másképp állnak hozzá a PC-s közösséghez, és nagyon úgy tűnik, hogy nem fogják ezekre a játékosokra ráerőltetni a konzolos dolgokat. Végül pedig megtudtuk, hogy a Microsoft tisztában van a kritikákkal, és a srácok most lelassítanak egy kicsit, hogy foglalkozhassanak ezekkel a dolgokkal.

Pontos részleteket egyelőre nem kaptunk, de már az is jó hír, hogy a cég igyekszik külön fókuszálni a PC-s játékosokra is.

Ti használjátok az Xbox alkalmazást asztali gépen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)