Hirdetés

Xbox Game Pass - jön a Next Up Hero, Mega Man gyűjtemény és még sok újdonság

|

Rengeteg újdonságot fog hozzácsapni a nagy M a havidíjas szolgáltatásához, amelyet a legújabb GameStar magazinnal is bezsákolhattok egy hónapra.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy mik lesznek azok a játékok, melyek bekerülnek júniusban az előfizetéses Game Pass szolgáltatásba. A listán szerepel egy új co-op dungeon crawler is.

Hirdetés

A júniusi újdonságok éke a Next Up Hero, amiben ha elhalálozunk, akkor szellemünk megmarad, amit egy új hőssel magunkhoz hívhatunk MI társként. A játék az előfizetéssel nem rendelkező érdeklődőknek is elérhető lesz a Microsoft Store-ban.

Június elsején a Game Pass bővül még a MotoGP 17-tel, a Mega Man Legacy Collection 2-vel, a The Technomancerrel, a Wastelands 2: Director's Cut verziójával és a Disneyland Adventures vidámparkos mókával.

A Game Pass felhozatalának legerősebb tagjai még mindig a Sea of Thieves és a State of Decay 2, melyek a havidíj fejében megvásárlás nélkül élvezhettek. Most ráadásul GameStar olvasóként egy hónapig ingyen, ajándékba adjuk a 30 napos tagságot, részletekért tessék ide kattintani merészen és lelkendezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)