Hirdetés

A megújuló Discorddal a PC-s és Xbox-os játékosok is felvehetik egymással a kapcsolatot

|

A Discord és az Xbox Live legújabb lehetőségének köszönhetően áthidalhatjuk a PC-s és Xbox-os játékosok közti kommunikációs szakadékot.

Hirdetés

Az Xbox a hivatalos honlapján keresztül jelentette be, hogy a hamarosan hozzákapcsolhatjuk az Xbox Live profilunkat a Discordunkéhoz.

Hirdetés

A rajongók már hosszú ideje nyaggatták a Microsoftot, hogy szinkronizálhassák a két profiljukat. Végre itt a lehetőség, és nagyon egyszerűen be is lehet állítani a gépeken.

Xbox-on először az Xbox Insideren keresztül állíthatjuk be a Discordot, mindössze néhány menün kell átlépkedi, majd az ellenőrzőkódot beírni a Discord appban. Az Insider egyébként továbbra is ingyenes, de a Discord-Xbox szinkronizálási lehetőség néhány héten belül mindenki számára elérhető lesz.

PC-n sem bonyolultabb a helyzet: a Connections menü alatti User Settingsben kell hozzáadnunk az Xbox Live profilunkat a Discordhoz. Ugyanúgy, ahogy a Steam, Facebook és egyéb felhasználói fiókjainkat is a korábbiakban. Így fog megjelenni:

Szerintetek hasznos lesz az új Discord-funkció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)